Access Foundation class
VR 29 mei | 09.30-17.00 uur | Hoofddorp

29 mei 2020 t/m 01 juni 2020 | 4 dagen van 9.30 tot 17.00
1.400,0


Leuk dat je interesse hebt in de Foundation!

Bij mijn eerste Access Foundation cursus had ik geen idee waar ik voor koos. Wel wist ik dat dit was wat ik wilde. Ik deed het voor mezelf, voor meer groei en bloei in mijn leven, niet om de wereld te redden of zo. Ik besefte nog niet dat het mijn leven luchtiger en gemakkelijker zou maken. En daarmee ook van invloed op mijn omgeving zou zijn.

De Foundation class bestaat uit vier zeer interactieve dagen, waarbij geen enkele vraag te gek is. In de Foundation komen belangrijke aspecten van het leven aan de orde. Denk daarbij aan familie, relaties, werk, seks, je toekomst, geld, enz. Stel zoveel mogelijk vragen. We benaderen alle onderwerpen vanuit bewustzijn, wat alles omvat zonder oordeel. Je hebt al een Access Bars class gedaan. Dat is een voorwaarde om deel te nemen. In de Foundation leer je ook een aantal andere bodyprocessen, die helend en voedend zijn voor je lichaam. Je krijgt een handleiding met veel extra handvatten voor je dagelijks leven en met de bodyprocessen.

De class is op locatie en we houden natuurlijk rekening met de geldende richtlijnen betreffende onderlinge afstand, gezondheid en hygiene. De locatie is in Hoofddorp of omgeving en wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.
Vragen? Stuur mij gerust een berichtje!

Lieve groet, Annemarie

Informatie + Aanmelden » Verdermetjeleven | Annemarie Dees

Annemarie Dees
0610638018
annemariedees11 AT outlook DOT com

Meer agenda van Verdermetjeleven

Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!