Voor meiden en moeders : verbinding - lichaamswerk - karakterstructuren- NEI therapie voor het oplos

Praktijk Be you - Tamara Gijzenberg
Nieuw Vennep

Wil je af van de fysieke en mentale klachten die jou of je dochter in het dagelijks leven beperken? Neem dan eens vrijblijvend telefonisch contact met mij op om erachter te komen of energetische coaching de oplossing is.

Wij maken allemaal in ons leven dingen mee die impact op ons hebben. Het kunnen gebeurtenissen zijn, waarvan we ons bewust zijn dat dit impact heeft, zoals overlijden van naasten, een ongeluk, pesterijen in je jeugd en ziekte.  Maar ook  kleine voorvallen die je waarschijnlijk niet eens meer weet, maar wat opgeslagen kan zijn in jouw systeem, jouw onderbewuste en nu voor emotionele of fysieke blokkades kan zorgen.Denk jij dat NEI de oplossing is voor jouw klachten of die van je dochter? Neem dan contact met mij op!

Over Praktijk Be you - Tamara Gijzenberg

Ik ben Tamara, 42 jaar oud en getrouwd met de man van mijn leven. Inmiddels moeder van drie hele verschillende unieke kinderen, Bente, Mees en ons jongste cadeautje Lizzie.

Voordat ik mijn Holistisch coach praktijk Be you ben begonnen, heb ik jaren in de uitzendbranche gewerkt. Hier heb ik de laatste jaren als teamleider veel collega’s mogen begeleiden in hun zoektocht naar waar hun kracht ligt en waar ze blij van worden. Door mijn open houding en luisterend oor ontdekte ik dat hierin echt mijn kracht en passie ligt.


Praktijk Be you

Tamara Gijzenberg- Groen

Laan van Aida 38
2152 GJ Nieuw Vennep

Lid van beroepsvereniging

Voor meiden en moeders : verbinding - lichaamswerk - karakterstructuren- NEI therapie voor het oplos