BEWUSTZIJN als medicijn!
VR 20 november | 19.30-22.00 uur | Rijsenhout

Bewustzijn als medicijn voor gevorderden op 4 december!
29,50


Een ziekte krijg je niet zomaar. Daar zit een emotionele inslag aan ten gronde. Wil je weten waarom je ziek werd en wat er dan in je lichaam gebeurt?  Ik leg je de 5 natuurwetten van Dr. Hamer uit die stelt dat de ziekte die jij hebt jouw verhaal te vertellen heeft.

Ik vertel je hoe het proces van ziekte verloopt, want het is een speciaalprogramma dat afgedraaid wordt.  Verder ga ik het hebben over chronische ziekte, over allergieën, alles is namelijk te verklaren met deze natuurwetten. Van verkoudheid, griep, eczeem tot blaasontsteking en longkanker. Het is volkomen logisch te verklaren. 

En als je kennis hebt van deze wetten dan leer je waaróm je lichaam reageert op de manier waarop het doet. Het is geheel anders kijken naar ziekte! De ziekte helpt je juist om naar een hoger bewustzijn te komen, wanneer je de juiste stappen kan zetten. Elke ziekte komt namelijk vanuit jouw ziel om jou een boodschap te geven. 

Het is dus heel belangrijk om deze boodschap te kunnen vertalen en als jij de boodschap begrepen hebt, dan zal het onderbewuste de ziekte niet meer projecteren. BEWUSTZIJN ALS MEDICIJN! Pure bewustwording dat ons lichaam een zeer bijzonder systeem is dat we alleen maar hoeven te begrijpen! 

Preventief al geweldig omdat je een Natuurlijk Vertrouwen krijgt op alles wat gebeurt, ook als dat met lichamelijke issues te maken heeft. Wetenschap is macht! Pak die macht en wordt weer baas over je eigen lichaam!

Informatie + Aanmelden » Natuurlijk vertrouwen | Hellen van Rooijen

www.natuurlijkvertrouwen.nl
Bekijk Facebook event

NATUURLIJK VERTROUWEN
Bennebroekerweg, 2
1435 CK Rijsenhout

Hellen van Rooijen
0636152680/0636152680
hellen444 AT kpnmail DOT nl

Meer agenda van Natuurlijk vertrouwen / Spiritueel lifecoach

Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!