Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

09dec 2020
Soundhealing

Sharonna Yoga
Hoofddorp

Woensdag 9 dec. is er een muzikale avond waarbij we de diepe ontspannende en helende werking van o.a. de Klankschalen gaan ervaren. Een bijzondere avond om even helemaal bij jezelf te komen, lichaam en geest te ontladen, herstellen en resetten

Woensdag 9 december geef is er een Soundhealing in Hoofddorp. Een bijzondere & muzikale avond om even helemaal te ontspannen en opteladen. De klanken en trillingen van de verschillende instrumenten helpen je ontladen van stress en stralingen herinneren het lichaam weer aan de eigen unieke frequenties en trillingspatronen. Laat je lichaam resoneren, meetrillen met de bijzondere instrumenten en ervaar de helende en therapeutische werking ervan.

We beginnen met enkele rustige, meditatieve yoga oefeningen en gaan daarna liggen voor een diepe en lange ontspanning. Na afloop is er thee met wat lekkers. 

Sharonna heeft Tibbetaanse en kristallen klankschalen, klankbuizen, monochord, chimes, rainstick, oceandrum, sjamanandrum, sansula, mondharp, bellen, koshi's en meer. Ze speelt mantra's op het harmonium en ukelele. Ze geeft al 12 jaar yoga, reiki en massage lessen in Hoofddorp.

Kom je ook ontspannen en opladen? Samen met je geliefde, een vriend(in) of alleen, je bent van harte welkom!

Woensdag 9 december van 1930-21u.
Deltaweg 109 in Hoofddorp.
Kosten €20 of €35 voor twee. 

yoga-massages

Graag tot dan✨

Sharonna.

Informatie

09 dec 2020
19.30 - 21.00
20,00 €20 p.p.of €35 voor twee
Maximaal 20 deelnemers.

Waar?

Sharonna Yoga, OBS de Optimist Floriande
Deltaweg 109
2134 XS Hoofddorp

Soundhealing