Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

28feb 2021
Kosteloos Ontwikkeladvies 'NL leert Door' van 1 t/m 28 februari zijn de afspraken mogelijk

Westerhuijs Coaching
Vijfhuizen

IK HEB NOG ENKELE PLEKKEN VRIJ, DUS REAGEER SNEL; ANDERS OP DE WACHTLIJST! Het betreft vier uur individuele coaching en een arbeidsmarktscan over een onderwerp naar keuze. Meer informatie hierover op mijn facebookpagina WesterhuijsCoaching.

IK HEB NOG ENKELE GESUBSIDIEERDE PLEKKEN BESCHIKBAAR! MAIL MIJ JE VOOR-, ACHTERNAAM, E-MAILADRES, GEBOORTEDATUM EN JE NUMMER VIA WESTERHUIJSCOACHINGOUTLOOK - ANDERS OP WACHTLIJST!

Kosteloos Ontwikkeladvies 'NL leert door'

Tot en met september 2021 kun je kosteloos een ontwikkeladvies ter waarde van € 700 volgen bij mij. Dit wordt gesubsidieerd vanuit het Corona steunpakket. De subsidie regel ik voor je.

Je krijgt vier uur (in bv. 3 sessies) coaching en een Arbeidsmarkt- of Ondernemersscan om je mogelijkheden te onderzoeken op de huidige, veranderende arbeidsmarkt.

Het kan over allerhande onderwerpen gaan die voor jou een rol spelen: Zit ik nog op de goede weg met mijn werk? Wat is er nog meer mogelijk? Doelen stellen/ keuzes maken, competentie-ontwikkeling, meer rust en energie ervaren, onderwerpen in de persoonlijke of gezinssfeer, etc. Het kan ook gaan over de invloed van een moeilijke periode en hoe je hier sterker uit kunt komen.

Belangrijk is dat je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd bent en een relatie hebt tot de Nederlandse arbeidsmarkt (burgerservicenummer). 

In de één-op-één coaching focussen wij op hoe jij je kunt bewegen naar je gewenste situatie en welke acties of hulpbronnen nodig zijn.

Aan het einde krijg je een verslag van de gesprekken en heb je zelf een ontwikkelplan geschreven waar je de komende tijd aan kunt werken. Het traject duurt in totaal ongeveer 4-6 weken. Ik coach in Vijfhuizen, in de natuur, op locatie of digitaal via Zoom.

Informatie

28 feb 2021 | Dit aanbod geldt van 1 t/m 31 december 2020
00.00 - 00.00
0,00

Waar?

Villa Vijf33
Kromme Spieringweg 533
2141AK Vijfhuizen

Contact

Kosteloos Ontwikkeladvies 'NL leert Door' van 1 t/m 28 februari zijn de afspraken mogelijk