Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

26aug 2023
Opleiding tot Luisterkindwerker (start groep op locatie)

Be-OKé
Omgeving Haarlemmermeer/haarlem

Wil jij: - jezelf verder ontwikkelen? - mensen die vastlopen verder kunnen helpen? - niet gebonden zijn aan 9:00 tot 17:00 werktijden? - vanuit je eigen huis werken? Dan is de Opleiding tot Luisterkindwerker misschien wel iets voor jou!

Wat leer je?
Een Luisterkind-afstemming is een gesprek in de energie. Het is een prachtige methode om diepgaande gesprekken met kinderen en volwassenen te voeren waarbij je vragen kunt stellen die vanuit het onderbewuste worden beantwoord. De antwoorden geven de aanvrager inzichten en ook oplossingen hoe met het voorgelegde probleem kan worden omgegaan. 

Waarom oud-cursist Ruben deze opleiding aanbeveelt:
Agnita is niet alleen een ster in je de kennis vanuit de opleiding eigen maken, ze heeft bovenal oog voor de persoon die jij bent. Agnita geeft je de ruimte om te ontdekken hoe jij de opleiding kan inzetten om het beste in jezelf naar boven te halen. Ze neemt daarmee écht de tijd om de diepgang op te zoeken. 

Het mooie aan die aanpak is dat je jezelf als persoon enorm kan ontwikkelen. Terwijl je leert om op anderen af te stemmen, komen er ook zoveel mooie en relevante boodschappen voor jezelf naar boven. Je ontdekt door haar liefdevolle en doortastende aanpak ook je eigen blokkades, je eigen moeilijkheden en twijfels. En juist dat maakt Agnita zo’n goede docent: met die kennis over jezelf zie je pas echt in wie jij werkelijk bent, en hoe jij straks je rol als Luisterkindwerker kan gaan vervullen.

Ik zou het iedereen aanraden om bij Agnita de opleiding tot Luisterkindwerker te volgen, met haar begeleiding is dit echt een cadeautje aan jezelf!

*Meer informatie*
Vind je op mijn website of je kunt ook direct contact opnemen: 0653367705

Informatie

26 aug 2023 t/m 16 dec 2023
10.00 - 16.30
1.545,0 BTW-vrij
Minimaal 2 deelnemers.
Maximaal 12 deelnemers.

Waar?

Omgeving Haarlemmermeer/Haarlem

Omgeving Haarlemmermeer/haarlem

Opleiding tot Luisterkindwerker (start groep op locatie)