Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

25jun 2023
HypnoYoga retreat - Body and Mind reset

Kr8!Coach
Hoofddorp

Met HypnoYoga combineren we de werelden van Yoga en Hypnotherapie op een positieve, en toegankelijke manier, zodat jij de vruchten gaat plukken van het laten stromen van jouw eigen energie door lichaam en geest.

“Body and Mind reset”

Yoga maakt je lichaam ontspannen en bewegelijk waardoor jouw energie vrij door je lichaam gaat stromen.

Tijdens hypnose keer je naar binnen en laat je die zelfde energie als een frisse wind door je gedachten gaan.

Met HypnoYoga combineren we de werelden van Yoga en Hypnotherapie op een positieve, en toegankelijke manier, zodat jij de vruchten gaat plukken van het laten stromen van jouw eigen energie door lichaam en geest. Een verfrissende “reset van Body and Mind”, waar je de hele zomer en misschien zelfs langer van zult genieten.

De retreat begint met rustige, ontspannende Yoga oefeningen afgestemd op het thema Zomer. Het seizoen waarin we ons meer ontspannen en vrij willen voelen, verbinding opzoeken met ons zelf, anderen en de natuur. De oefeningen worden samengesteld door Marian (Yogadocent). De oefeningen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.  

Hierna krijg je een korte uitleg over hypnose en worden je tijdens een groepshypnose en zelfhypnose sessie suggesties aangereikt door Hester (Hypnotherapeut). Suggesties die je op je eigen manier verder kan gaan integreren in je Mindset.

We sluiten af met een kop thee en wat lekkers zodat je even kan bijkomen, vragen stellen en verbinden met de andere deelnemers.

Laat je niet tegenhouden door het idee dat je het niet kan of dat het raar is.

Laat je vooral verrassen en inspireren door het vrij laten stromen van je eigen energie!

Informatie

25 jun 2023
13.00 - 16.00
49,00 € 45,- voor leden Inner Yoga
Maximaal 10 deelnemers.

Waar?

Inner Balance Center Hoofddorp
Jadelaan 133
2132 XZ Hoofddorp

HypnoYoga retreat - Body and Mind reset