15jul 2024
Maandelijkse vrouwen drumcirkel - volgende 15 april

Marlijn Thunder Moon healing
Hoofddorp

Energie. Vermoeidheid. Frustratie. Voor jezelf willen kiezen. In de drumcirkel reizen we tussen de verwachtingen door naar de achterliggende behoeften. We laten verwachtingen los, zodat we onze eigen behoeften de nodige aandacht kunnen geven.

Energie. Vermoeidheid. Frustratie. Voor jezelf willen kiezen. Dat zijn de thema's die naar boven komen in de drumcirkel van 15 april. De zonsverduistering van 8 april kan ervoor zorgen dat er je wrijving voelt tussen verwachtingen en je eigen behoeften. We worden uitgenodigd om oude patronen los te laten en onze grenzen aan te geven. 

In de drumcirkel reizen we tussen de verwachtingen door naar de achterliggende behoeften. We laten verwachtingen los, zodat we onze eigen behoeften de nodige aandacht kunnen geven.

VOEL DE KRACHT

We leven in een wereld gedomineerd door mannelijkheid. Door directheid, hardheid en rationaliteit.Er is minder aandacht voor empathie, zachtheid en gevoeligheid.

Maar vrouwen nemen steeds meer het podium. Laten hun zachte kracht steeds meer zien, voelen, zijn, stromen.

Die ruimte nemen en krijgen vraagt om hard werken. Terwijl dat harde werken ons juist weer vastzet in de mannelijke energie, in plaats van het stromen van de vrouwelijke energie.

Hoe fijn zou het zijn als er meer plekken waren, waar we onze vrouwelijke energie konden laten stromen en konden zijn in zachtheid.

De drumcirkel is zo'n plek. Een plek om te delen, te gronden en diep naar binnen te kijken. Een plek waar we samen zijn en waar het niet uitmaakt wie we zijn. Alleen wat we met elkaar willen delen, doorvoelen en helen. Tijdens deze cirkels reizen we naar binnen, naar wat gezien mag worden en in de wereld gezet mag worden.

Voel je de roep van deze cirkel?

Wees welkom!

Informatie

15 jul 2024 | Maandelijks op maandag - 15 april / 13 mei / 17 juni / 15 juli
10.00 - 12.00
27,50
Minimaal 1 deelnemers.
Maximaal 4 deelnemers.

Waar?

Praktijk Thunder Moon

Hoofddorp

Contact

Maandelijkse vrouwen drumcirkel - volgende 15 april