Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Workshop Eenheidshealing
MA 03 juni | 19.45-22.00 uur | Nieuw Vennep

Je bent welkom vanaf 19.30 uur.
15,00


Wat is een eenheidshealing?

Eenheidshealing moedigt je aan je zo te ontwikkelen dat je je diepste wezen steeds meer gaat ervaren. Het ruimt beperkende mentale, emotionele en spirituele patronen op en dat wat je los mag laten aan oude ervaringen. Het nodigt jou uit zelf jouw ontwikkeling ter hand te nemen en te onderzoeken wat waarheid is. Leidend in dit proces is jouw ziel. Zij bepaald wat er geheeld mag worden en het tempo waarin. 

Eenheidshealing is vooral voor mensen die zich spiritueel willen ontwikkelen. Eenheidshealing is geschikt voor jong tot oud, ook als je zwanger bent. Gaat uitstekend samen met de meeste (alternatieve) therapieen, zoals voetreflex, acupunctuur, homeopatie en reguliere behandelingen; echter niet als je op het moment van deze healing andere energetische of paranormale therapieen krijgt.

Tijdens de healing mag je lekker ontspannen gaan liggen, doe daarom gemakkelijk zittende kleding aan. Ik ontvang via de Gidsen de healingsenergie wat doorgegeven wordt naar de groep. Na de healing kunnen we, als je wilt, de ervaringen delen. Doe geen geurtjes/geurende cosmetica op. 

Meenemen: matje en kussen zodat je comfortabel kan liggen, eventueel een dekentje. Pen en papier.

Je kunt deze avond ervaren hoe het is om een healing via de Gidsen te mogen ontvangen. Kijk voor meer informatie op praktijkpetraweel.

Je kunt je aanmelden via mijn website of mobiel.

 

Informatie + Aanmelden » Praktijk Petra Weel | Petra Weel

www.praktijkpetraweel.nl

Nieuw Vennep
Eugenie Previnaireweg 52
2151 BG Nieuw Vennep

Petra Weel
06-19710398
praktijkpetraweel AT gmail DOT com

Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!