Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Bewuste Wandeling met Mariëlle Peerenboom
ZA 01 februari | 10.00-11.30 uur | Hoofddorp

Deelname is kosteloos |


Bewuste danswandeling

Wandelen en dansen tegelijk, misschien niet het eerste wat je dagelijks doet, maar misschien wel het leukste wat je dit jaar doet. 

Wandelen helpt ons om in het lijf en in het hier en nu te zakken. Dansen helpt ons om het denken los te laten en te bewegen van binnenuit. Bewegen van binnenuit geeft je antwoorden en inzichten waar je normaliter niet bijkomt. Het vertelt je waar voor jou de knelpunten liggen en wat je kan doen om hierdoor heen te breken. Met deze wandeling verleg je je grenzen en laat je alles volledig los. 

Deze wandeling is ter kennismaking met danscoaching. We wandelen in stilte en stoppen tussendoor om te dansen op muziek of op het geluid van de natuur. Vanuit deze beweging lopen we weer verder en observeren wat dit met ons doet. Langzaamaan breiden we het uit naar wandelend dansen en voelen wat we daarin tegenkomen. Aan het einde reflecteren we op wat het ons heeft gebracht. 

Het is een dans zonder choreografie waardoor danservaring niet nodig is. 

Informatie + Aanmelden » Bewust Haarlemmermeer | Agnita Bok

www.bewusthaarlemmermeer.nl

Papa's Beachhouse
IJweg 961
Hoofddorp

Agnita Bok
06-53367705
info AT bewusthaarlemmermeer DOT nl

Meer agenda van Bewust Haarlemmermeer

Foto 34 Agnita Bok Klik om te vergroten

Acupunctuur Ademtherapie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Mindfulness & Compassie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Stressmanagement Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Yoga
Bewust Haarlemmermeer
Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!