Vier de lente bosbad-wandeling
ZA 30 mei | 9.00-11.30 uur | Vogelenzang

We starten om 9.00 uur dus graag iets eerder aanwezig zijn
25,00 | Excl. parkeerkosten en dagkaart samen 3 Euro


Wat is Forest-Bathing:
Je ervaart hoe je moeiteloos kunt genieten en ontspannen in de natuur. Je zintuigen worden geprikkeld met o.a. specifieke uitnodigingen. Voel de wind op je gezicht, ruik de natuurgeuren, luister naar de vogels, adem frisse lucht, voel het mos met je blote voeten, kom in beweging en verwonder je. Het ontspannende effect is dagenlang voelbaar.

Meer informatie: Forest Bathing of Shinrin-Yoku is o.a. in Japan en Groot-Brittannië een officiële gezondheidsmethode voor stresspreventie, welzijn en burn-out behandeling, sommige noemen het ook wellness met de natuur. Ikzelf ben gecertificeerd en opgeleid via het International Forest Therapy Institute. Kijk op mijn website voor meer info.

Programma: wandelen, een aantal uitnodigingen om te ontspannen, te vertragen en door andere ogen de natuur te ervaren. Afsluitend thee met wat lekkers.

Praktisch: draag comfortabele schoenen en (regen)kleding, neem eventueel een flesje water mee, zonnebrand of een petje. Trek iets warms aan, doordat we geen grote afstanden afleggen en je als je ontspant het sneller koud hebt. 

Aanmelden: bel of stuur een bericht via sms, website of messenger

Disclaimer: Geschikt voor iedereen, we lopen kleine afstanden. Bij slechte weercondities of nieuwe COVID-19 regels, wordt het evenement verplaatst naar een alternatieve datum. Hierover word je tijdig geïnformeerd.

Informatie + Aanmelden » Hubelle | Martine Huizing-van Etten

www.hubelle.nl
Bekijk Facebook event

Ingang de Oase
1e leiweg
2114 BH Vogelenzang

Martine Huizing-van Etten
0641201909
martine AT hubelle DOT nl

Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!