Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

01okt 2020
Workshop -wet van aantrekking- VERNIEUWD

Natuurlijk vertrouwen / Bewustzijnscentrum
Rijsenhout

Wat trek jij aan in je leven? Waarom trek jij dat aan? Kun je je aantrekkingspunt veranderen? Ik leer het je graag in een kleine groep (max. 8 mensen) waardoor er genoeg individuele aandacht voor jou is. Een levensveranderde workshop!

Het leven wordt door ons gecreeerd. En de wet van aantrekking laat ons in de buitenwereld precies zien wat er IN ons leeft. Hoe fijn is het om te weten hoe dat precies werkt zodat je bewust kunt gaan uitzenden en aantrekken wat je graag wilt. We gaan kijken naar wat emoties ons te zeggen heeft. Een prachtig navigatiesysteem voor ons, maar velen weten niet hoe het werkt. Want wat heeft de emotie jou te vertellen? Het zegt je namelijk precies dat wat je nodig hebt om weer terug te keren naar je basis, je essentie.

Ik neem je mee op een reis door pure wetenschap waardoor je bewuster gaat worden over hoe je denkt, wat je overtuigingen zijn en hoe je meer in balans kunt komen. 

Een uitgebreide workshop die je duidelijk maakt waarom jij bepaalde dingen in je leven hebt aangetrokken (zelfs ziektes) en hoe je deze wet kunt aanwenden om precies dat te gaan aantrekken wat je graag wilt.

Meer informatie op de site natuurlijkvertrouwen/cursus-wet-van-aantrekking/

Meld je aan voor de workshop. 10 lessen op de donderdagochtend van half 10 tot half 12. De vroegboekkorting geld nog tot 1 september. 

€329,- voor tien lessen. ( met vroegboekkorting tot 1 september  €298,-)

Informatie

01 okt 2020 t/m 03 dec 2020 | 10 lessen, elke donderdagmorgen van 10 tot 12 uur
9.30 - 11.30
329,00 Voor 10 lessen (vroegboekkorting tot 1 sept. € 298,-)

Waar?

NATUURLIJK VERTROUWEN
Bennebroekerweg 2
1435CK Rijsenhout

Workshop -wet van aantrekking- VERNIEUWD