Laat zien dat jij expert bent - deel je passie via LinkedIn. Het grootste online zakelijke platform

Trudy Pannekeet ★ LinkedIn Marketing Trainer
Nieuw-vennep

Nieuwe klanten? Meer opdrachten? Zorg dat je online goed te vinden bent, dat jij eruit springt. Als je uitstraalt waar jij voor staat, is succes verzekerd. Laat ook op LinkedIn zien waar jij goed in bent, wat je passie is. Daar help ik je bij!

Ik zie veel ondernemers die in hun praktijk of op hun kantoor heel 'goed zitten te zijn’ maar het niet kenbaar maken aan de buitenwereld. Zo zonde!

Ze durven het niet. Of ze hebben het idee dat ze anderen met hun verhalen vermoeien, zelfs irriteren. “Ze weten toch dat ik er ben?!” “Wat moet ik vertellen? Ik weet niets.” Is dat zo?

Laat zien dat je expert bent

Als ik jou dan op een netwerkborrel of op een verjaardag vraag wat je doet voor werk en ik vraag je daar iets specifieks over kun je honderduit vertellen. Dan weet jij mij te boeien, omdat een probleem mij bezighoudt. En omdat jij over je passie praat, omdat je expert bent. Ik heb een vraag en jij weet het antwoord. Hoe mooi kun je het hebben. En als je nu via social media laat weten dat jij antwoorden hebt, wordt je gevonden. Zo simpel kan het zijn. En hoe je dat in de juiste vorm giet, daar wil en kan ik je bij helpen.

Met mijn achtergrond als marketeer help ik ondernemers zichtbaar te worden zodat ze gevonden worden en geen koude aquisitie meer hoeven te doen. Social media is geen doel, het is een tool. 

Diensten:

  • LinkedIn training 1-op-1 voor professionals (basis + gevorderd_
  • LinkedIn training Incompany - je medewerkers/team als ambassadeur voor de organisatie
  • Marketing coaching (van hobby naar bedrijf)

Over Trudy Pannekeet ★ LinkedIn Marketing Trainer

Ik ben Trudy Pannekeet. Moeder, ondernemer, gek op het verbinden van mensen, het vinden van kansen voor jou. Ik help je met de mogelijkheden die LinkedIn (en andere social media) je bieden om zichtbaar te worden.

Ik heb jarenlang ervaring als Marketing Manager bij internationale bedrijven. Ik heb o.a. gewerkt bij Sanoma en Mattel en was verantwoordelijk voor merken als Gucci parfums, Puma, Barbie, Fisher Price, etc. Daarna maakte ik zakelijk (en privé) de overstap naar biologische voeding en werkte ik 4 jaar als Marketing Communicatie Manager bij TerraSana Natuurvoeding. In 2016 voor mezelf begonnen en dat bevalt goed.

Nu help ik ondernemers zichtbaar te worden zodat ze gevonden worden en geen koude aquisitie meer hoeven te doen. Daarnaast ben ik als Interim marketeer aan de slag bij bedrijven.


Trudy Pannekeet ★ LinkedIn Marketing Trainer & Marketing Coach

Trudy Pannekeet

Reestein 22
2151 KB Nieuw-vennep

Laat zien dat jij expert bent - deel je passie via LinkedIn. Het grootste online zakelijke platform