Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

15apr 2024
Nieuwsgierig naar de oorzaak van jouw klachten? Ontdek de mogelijkheden van Prognos Therapie.

Switch Your Body
Lisserbroek

De Prognos stelt vast wat er is verstoord, hoe dit is ontstaan en waarmee dit op te heffen is. Nieuwsgierig hoe dat in zijn werk gaat? Kom langs voor een demonstratie. We doen we een korte sessie en leg ik uit wat we meten.

Prognos Therapie is een combinatie van oosterse acupunctuur en westerse reguliere geneeskunde en is gebaseerd op wetenschappelijke feiten en praktijkervaring. Het is een hightech computergestuurd meetsysteem, dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de ruimtevaart. De Prognos is in staat om vast te stellen welke verstoringen er zijn ontstaan. Als bekend is wat de oorzaak is van de klachten kan het probleem bij de bron aangepakt worden.

Met de Prognos kunnen klachten verholpen worden, zodat je weer gezond wordt. Veel klachten worden veroorzaakt door virussen, schimmels, bacteriën of parasieten. De oorzaak kan ook van buitenaf komen. Een voorbeeld hiervan is verontreinigingen door zware metalen (gebit). Met natuurlijke middelen wordt het evenwicht hersteld en zullen de klachten verdwijnen.

Ook bij chronische ziekten kan de Prognos een belangrijk hulpmiddel zijn. Veel chronische ziekten (bijvoorbeeld diabetes of reuma) kunnen we met de reguliere geneeskunde meestal niet genezen. Met de Prognos kun je wel het verloop van de ziekten beïnvloeden zodat de ziekte onder controle blijft. Patiënten ervaren minder klachten en voelen zich beter en fitter.

De Prognos kan ook ingezet worden als preventie van ziekten. Lang voordat een klacht ontstaat is de energie in de meridianen al verstoord. Als dit voortijdig wordt ontdekt en behandeld krijgen ziekten geen kans zich te ontwikkelen. De Prognos zou daarom ook prima ingezet kunnen worden om ziekteverzuim terug te dringen of in sportscholen om prestaties te verbeteren.

Een meting met de Prognos gebeurt met een meetstift aan de uiteinden van de vingers en de tenen en is volkomen pijnloos.

Informatie

15 apr 2024 t/m 01 jan 2025 | Op afspraak (via tel.nr. 06-36270986 of mail naar info@switchyourbody.nl)
00.00 - 18.00
45,00 € 45,00 voor een Prognos demonstratie in Lisserbroek. Volledig consult € 90,00

Waar?

Praktijk Switch Your Body
Pijlkruidstraat 9
2165 XV Lisserbroek

Nieuwsgierig naar de oorzaak van jouw klachten? Ontdek de mogelijkheden van Prognos Therapie.