Zoek professional in Coaching - Lifecoaching | Bewust Haarlemmermeer

Verweij Drive
Coaching - Lifecoaching
Groeiend Bewustzijn
Verweij Drive
Hoofddorp
Ik ben life coach, astroloog en helderziende en adviseer bij relaties, werk en levensdoel, waarbij ik mensen inspireer om over drempels van bewustzijn te gaan. Ik verricht spiritueel onderzoek en verzorg lezingen en publicaties over mijn bevindingen.
Naturel Body Coaching
Coaching - Lifecoaching
Mooi van binnen Mooi van buiten: Leefstijl & Vitaliteit.
Naturel Body Coaching
Nieuw Vennep
WIL JIJ JE VAN BINNEN EN VAN BUITEN “MOOI” VOELEN? Je bent een gedreven mens, bezig met overleven, weinig tijd voor jezelf. De mensen vinden jou aardig omdat jij veel doet. Alles lijkt koek en ei. Maar jij voelt de onbalans tussen binnen en buiten.
Anoehna - Carmen Glaudemans - Coach
Coaching - Lifecoaching
Ik inspireer, via zingeving, een solide fundering te bouwen voor je leefstijl verandering.
Anoehna - Carmen Glaudemans - Coach
Nieuw-vennep
Als je nu écht klaar bent met de bullshit die je al zolang van jezelf slikt, weet dat het nu écht anders moet en er ook klaar voor bent niet alleen je kop uit het zand te halen maar zaken ook ander gaat doen en/of laten ... neem dan conact met me op
CVitality
Coaching - Lifecoaching
CVitality voor geestelijke, fysieke en financiële vitaliteit
CVitality
Nieuw-vennep
Wil je meer energie? lekker in je vel zitten? een betere gezondheid? vitale collega's Misschien denk je dat een goede gezondheid te veel gedoe is......
YEP! lifecoaching
Coaching - Lifecoaching
Vitaliteitscoach voor vrouwen
YEP! lifecoaching
Nieuw Vennep
Vitaliteit gaat over levenskracht, levenslust en levensenergie en over de vitapijlers: mind-voeding-slapen-inspanning-ontspanning-relaties en zingeving. Als je je vitaal bent voel je je veerkrachtig, voel je je sterk en fit en stroomt de energie.

Over Coaching - Lifecoaching

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?

Op onze website vindt je een handig overzicht van het aanbod voor Lifecoaching in de regio Haarlemmermeer.
Je zoekt vaak naar een optimaal evenwicht tussen je persoonlijkheid en je levensstijl. De verbinding met jezelf, geaard zijn, d.w.z. je stevig voelen, stevig in je schoenen staan en niet de speelbal van je emoties. Dan voel je je gelukkig. Door LifeCoaching krijg je zelf meer inzicht in drie belangrijke levensvragen: Wie ben ik?, wat kan ik? en wat wil ik?.