wet van aantrekking coach | Rijsenhout

WET VAN AANTREKKING. We scheppen ons leven met al onze waargemaakte gedachte, onze woorden en overtuigingen. Kortom alles wat IN ons leeft (emotioneel) projecteren we in de wereld. Trek je iets aan in je leven wat je niet graag wilt, dan kijk ik met jou naar wat je hebt uitgestraald en je in jouw realiteit gereflecteerd krijgt. Want de wet van aantrekking werkt altijd. Wat je aandacht geeft groeit en dat zal uiteindelijk manifest worden in je leven! 

ZIEKTE. (Dis-ease) Ook de niet verwerkte psychologische drama’s van je voorouders zou jij vanuit je DNA kunnen manifesteren in jouw leven. Soms resulteert dit in een (chronische-) ziekte. Elke ziekte of aandoening heeft jou vanuit je ZIEL iets te vertellen en dit geeft jou de gelegenheid om vanuit je ziel te schonen en je bewustzijn te verhogen!  Met kennis van de 5 natuurwetten van Dr. Hamer kunnen we kijken wát het je te vertellen heeft en waarom je dit in je leven hebt gemanifesteerd.  En dan kunnen we de connectie maken in ons hart en kan deze verzwaarde energie wegstromen. Bewustwording van waarom je lichaam op een speciaalprogramma draait i.p.v. een gewoon programma kan je ontzettend veel inzichten in je leven geven en zal je verder helpen op het pad van bewustwording en vrijheid. Want alles heeft een reden, er gebeurt in dit universum niets voor niets!

Over Hellen Van Rooijen | Rijsenhout

Mijn naam is Hellen van Rooijen.

Ik help mensen met persoonlijke ontwikkeling met behulp van de WET VAN AANTREKKING. Met je gedachten, woorden en gevoelens creëer jij je leven. Door deze wet zal je alles wat daarmee resoneert automatisch aantrekken. Pas de wet bewust toe en je kunt alles aantrekken wat jij graag wilt!

Ik ben ondertussen ervaringsexpert en LEEF de wet van aantrekking die ik heb leren kennen toen ik zelf in een burnout zat. Ik vind het heerlijk om mensen bewuster te maken en ze inzichten te geven waar ze letterlijk hun leven mee veranderen. Alles valt en staat bij de manier waarop JIJ dingen beleeft en daar schep jij je realiteit mee. Ik help je graag om je bewustzijn te verhogen zodat jij vrijer en blijer van het leven kunt genieten!

Daarbij verdiep ik me steeds meer in de zielsoorzaken van ziekte. Hoe en waarom ontstaat ziekte in ons lichaam? Fascinerend om te ontdekken dat dit geheel volgens logische natuurwetten geregeld is! Totale logika die indruist tegen alles wat we tot nu toe in onze westerse wereld hebben gehoord en aangenomen. Mijn natuurlijke vertrouwen in het universum en mijn lichaam is daardoor enorm gegroeid! Angst voor ziekte verdwijnt op het moment dat je precies weet wat er gebeurt in je lichaam, je zelf je ziekteverloop kunt monitoren en zelfs kunt uitrekenen wanneer je weer totaal gezond bent.

Ik voel het als mijn missie om dit bekender te maken en mensen gelukkiger te laten ZIJN.

Agenda Natuurlijk vertrouwen / Spiritueel lifecoach


Foto 1 Hellen Van Rooijen Foto 2 Hellen Van Rooijen Foto 10 Hellen Van Rooijen Klik om te vergroten

Natuurlijk vertrouwen / Spiritueel lifecoach
Hellen Van Rooijen


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer