Stresscoaching & leefstijlbegeleiding | Nieuw Vennep

Al jaren had ik zelf door stress en een onregelmatig leven last van o.a. het prikkelbaar darm syndroom (PDS). Dit geeft klachten van buikpijn, opgezette buik, constipatie en ook van intense vermoeidheid. Alsof alle energie naar de buik toetrekt om je darmen te helpen. Ik was soms wel eens 5 dagen uitgeschakeld van de pijn. Dit alles had niet alleen met stress te maken maar ook zeker met voeding en leefstijl. 

Mijn eigen ervaringen met Stress & burn-out en mijn darmen hebben ervoor gezorgd dat ik een opleiding tot mastercoach ben gaan doen en een opleiding tot leefstijlcoach waarin orthomoleculaire voeding een van de pijlers is.

Een vitaal leven leiden waarin ik energie heb, veerkrachtig ben en de dingen kan doen die ik leuk vind is wat ik wil. Jij toch ook?

Niets is zo moeilijk als je stress hebt als het zetten van de eerste stap naar hulp. Wacht niet te lang, stress kan overgaan in een burn-out.

Over Yolanda Janssen | Nieuw Vennep

Mijn naam is Yolanda Janssen, coach, moeder van een prachtige tienerdochter en ik heb een lat-relatie.

Ken je dat, dat het (achteraf) lijkt alsof niets toeval is?

Al jaren had ik door stress en een onregelmatig leven last van o.a. het prikkelbaar darm syndroom (PDS). Dit geeft klachten van buikpijn, opgezette buik, constipatie en ook van intense vermoeidheid. Alsof alle energie naar de buik toetrekt om je darmen te helpen. Ik was soms wel eens 5 dagen uitgeschakeld van de pijn. Dit alles had niet alleen met stress te maken maar ook zeker met mijn voeding en leefstijl. Alleen dat wist ik toen nog niet. Ik kom als management assistente te werken bij een farmaceutisch bedrijf op de afdeling IBD (inflammatory bowel diseases), wat alles te maken heeft met darmen.
In de periode dat ik daar werkte heb ik mijn ervaring opgedaan met stress en burn-out. Ervaring met mijzelf toen ik maar liefs tot twee keer toe een burn-out kreeg maar ook zeker met collega's.

Stress & burn-out en mijn darmen hebben ervoor gezorgd dat ik een opleiding tot mastercoach ben gaan doen en een opleiding tot leefstijlcoach waarin orthomoleculaire voeding een van de pijlers is.

Een vitaal leven leiden waarin ik energie heb, veerkrachtig ben en de dingen kan doen die ik leuk vind is wat ik wil. Jij toch ook?

Niets is zo moeilijk als je stress hebt als het zetten van de eerste stap naar hulp. Wacht niet te lang, stress kan overgaan in een burn-out.


Foto 3 Yolanda Janssen Foto 1 Yolanda Janssen Klik om te vergroten

YEP! lifecoaching
Yolanda Janssen


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kristallen en (Edel)stenen Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Haarlemmermeer

Bewust Haarlemmermeer

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!