Rondje ToolenburgerYoga | Heemstede

Het is heerlijk om een rondje langs 'De Plas' te lopen. Nog fijner wordt het als we steeds een pauze inlassen voor wat yoga-oefeningen. Ook worden er bewegingen op de adem gedaan, balansoefeningen en meditaties. De yoga is niet moeilijk of ingewikkeld, je gaat tot je eigen grens. We verzamelen op vrijdag om 16.00 uur bij restaurant Long Island en lopen dan ongeveer een uur. Ook lopen we een deel in stilte, zodat je je meer bewust bent van de omgeving, de grond onder je voeten en de bewegingen in je lichaam. Doordat we zo alle elementen om ons heen hebben, Aarde, Lucht, Water en Vuur (de zon), kom je helemaal in je element en dat is écht voelbaar! De wind zorgt ervoor dat zo alle gedachten en zorgen van ons afgeblazen worden. Een prima begin van het weekend! Kosten € 10,- per keer of € 35,- per maand. Aanmelden kan via email of telefoon.

Over Sandra Diependaal | Heemstede

Mijn naam is Sandra Diependaal, geboren in 1970 en moeder van 2 kinderen. Na ruim 25 jaar in loondienst te hebben gewerkt als administratief medewerkster en yogadocente, werk ik nu als zelfstandige onder de naam Sandrasana.

Toen ik rond mijn 30ste overspannen raakte, ben ik begonnen met yoga. Ik vond het heerlijk en wist niet dat het bestond: ontspannen! Na 8 jaar op les te hebben gezeten ben ik zelf de opleiding gaan volgen aan de Yoga Academie Nederland, een 4-jarige opleiding. Sindsdien geef ik les aan tieners en volwassenen. Daarna heb ik de opleiding zwangerschapsyoga gevolgd. Ook heb ik Reiki I en II en geef ik klankschalen meditaties.

Ik geef les binnen in een fijne yogaruimte in Heemstede en buiten in het bos, ook in Heemstede, Hoofddorp en in Zandvoort langs het strand. Tiener Yoga geef ik ook in Heemstede en in Hillegom. Ook heb ik 2 apps gemaakt, "Meditatie en Ontspanning" en "Yoga met je ogen dicht". Ik vind het belangrijk dat veel mensen weten hoe ze zich kunnen ontspannen. En omdat ik er zelf zo laat achter kwam dat ontspannen zo goed en belangrijk is, wil ik dit overdragen aan tieners, zodat zij daar de rest van hun leven profijt van hebben.

Agenda Sandrasana

Bewust Haarlemmermeer

Acupunctuur Ademtherapie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Healing en reading Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Orthomoleculaire therapie Sociaal ondernemen Stressmanagement Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Haarlemmermeer