Talentontwikkeling & persoonlijke groei - Sense Your Purpose

SENSE Coaching, Training & Retraites
Badhoevdorp

Het vinden van jouw talenten en competenties is een van de basisbehoefte van de mens. Het leven is tekort om geen voldoening te ervaren en je talenten niet volop te benutten! Weten waar je goed in bent en het ervaren van vervulling geeft jouw wereld

Coaching & Advies:
Tijdens mijn sessies loop ik altijd een aantal levensterreinen door met mijn cliënten en merk vaak dat de aandacht en uiting van ongenoegen vaak gaat naar werk en het missen van voldoening of missen van zingeving daarbij. Veel mensen ervaren leegte en een soort verveling in hun werk. Het kan zomaar zijn dat je inzicht mist in jouw natuurlijke kracht en potentie en dat je gegroeid bent in een verkeerde functie of rol. Dit kan leiden tot een burn-out of zelfs depressie waarin je gaat geloven dat je niets waard bent en je een totally loser bent...misschien zeg je jezelf wel "geluk en succesvol zijn is niet aan mij besteed!"
Let me tell you!....jij hebt ergens goud opgeslagen liggen en ik kan je helpen dit naar boven te halen!

Waarom is dit coachtraject uniek en effectief?
Geen ingewikkelde testvragen, maar visuele beelden die je mag kiezen of mag afwijzen. Een heel slimme en innovatieve meeting die diepgaande rapportage oplevert over hoe jij je talent en skills inzet en of jij daar energie van krijgt en waar jouw energie wegvloeit. Ook meet het jouw (nog)niet benutte en onbewuste potentieel. Dit traject bied je veel ahaaa momenten en gaat direct naar de kern van wat je drijft en wat je in zelf saborteert. Elke keer weer zijn mensen verbaasd over de diepgang en effectiviteit van dit traject!

Over SENSE Coaching, Training & Retraites

"Ik geloof dat iedereen geprogrammeerd is om impact te hebben om de wereld beter en mooier te maken.
Ik geloof ook dat wij er zijn om elkaar te up-liften naar de next level...daar zit de meeste voldoening in als mens.
De weg hier naartoe is innerlijk leiderschap"

Ik ben er van overtuigd dat het leven voor je werkt in plaats van tegen je...als je inzicht hebt in wat jou drijft en vanuit open hart durft te leven. Van nature heb ik een positieve mindset en ben ik een levensfilosoof. Ik ben zacht maar confronterend, betrokken en ben doelgericht . Ik ben gecommit aan jouw bewustwordingsproces en loop naast je om samen te ontdekken wat er in jou speelt en tegenhoudt om de beste versie van jezelf te worden.  Ik sta met beide benen op de grond en ik herken (zelf)manipulatie en zelfontkenning. dit inspireert mij om je naar een plek te brengen waar je vervulling, uniekheid en kracht ervaart!

Ik voel wanneer iemand vanuit het hart handelt of vanuit het hoofd. Ik heb dan ook een afspraak met je hart en niet met je ego. Dit maakt mij een coach die je bewust maakt op aangeleerd excuusgedrag, irreële angsten, onderdrukte emoties en zelfsabotage, maar ook vooral waar je je kracht, je eigenheid en je talenten zich openbaren. Ik  geloof in jou en ik wil je laten zien hoe groots en waardevol je bent. Samen in het traject gaan we op zoek naar jouw goud!


SENSE Coaching, Training & Retraites

Claudia Robert

Reigerstraat 59
1171 TP Badhoevdorp

Talentontwikkeling & persoonlijke groei - Sense Your Purpose